Οι μυστικές συναντήσεις «γαλάζιων» στελεχών - Στενάζουν τα καφέ του Κολωνακίου - iefimerida.gr

Οι μυστικές συναντήσεις «γαλάζιων» στελεχών - Στενάζουν τα καφέ του Κολωνακίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιά» έχουν πάρει τα καφέ περίξ της πλατείας Κολωνακίου μια και τα τελευταία 24ωρα όλοι βλέπουν όλους όπως συμβαίνει πάντα στις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.Την ίδια στιγμή, ουρές σχηματίζονται στα γραφεία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά.

Η πιο σημαντική «γαλάζια» σύναξη», ήταν αυτή στη «Βιβλιοθήκη» στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας, όπου η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι στηρίζει τον Βαγγέλη Μειμαράκη. Εκεί ήταν ο Πέτρος Δούκας και ο Σταύρος Δήμας.

Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ο Ευάγγελος Αντώναρος με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Σταύρο Δήμα και τον Πέτρο Δούκα.

Εκεί έγινε και το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Μαριέττα Γιαννάκου.

Ουρές των στελεχών της ΝΔ σχηματίζονται και στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην Παναγή Κυριακού.

Τον πρώην πρωθυπουργό επισκέφτηκε ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μάκης Βορίδης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Γιώργος Βλάχος αλλά και ο Κώστας Γκιουλέκας και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Τα γαλάζια στελέχη συναντούν και τον Αντώνη Σαμαρά. Την Τετάρτη τον Αντώνη Σαμαρά, επισκέφτηκε η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας ενώ σήμερα συνάντησε τους υποψήφιους αρχηγούς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αντωνι Γεωργιάδη αλλά και τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ βουλευτές στελέχη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ