Ο Μπερλουσκόνι αγόρασε αρχοντικό στη σύντροφό του -Για να ζουν χωριστά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Μπερλουσκόνι αγόρασε αρχοντικό στη σύντροφό του -Για να ζουν χωριστά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ημέρα των γενεθλίων του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να αγοράσει ένα υπερπολυτελέστατο σπίτι στην αγαπημένη του Φραντσέσκα Πασκάλε.

Η νέα κατοικία βρίσκεται στην Rogoredo di Cosatenovo, κοντά στην οικία του «Καβαλιέρε». Οπως σημειώνει η «Corriere della Sera», το σπίτι πωλήθηκε για 2.500.000 εκατ. ευρώ, είναι 1.140 τ.μ., έχει μεγάλο κήπο, επτά υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια.

Ο Μπερλουσκόνι αγόρασε αρχοντικό στη σύντροφό του -Για να ζουν χωριστά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ιταλικός κήπος αναφέρει πως ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός προέβη σε αυτή την αγορά, επειδή σχεδιάζει να επιστρέψει στην πολιτική και θέλει να κάνει την βίλα του «αρχηγείο» του πολιτικού του κόμματος, «Forza Italia». Αλλά δημοσιεύματα, τονίζουν πως υπάρχει δυσαρέσκεια από μέλη του κόμματός του για την επιρροή, που ασκεί η 30χρονη σε αυτόν. Πάντως το «Il Fatto Quotidiano» κάνει λόγο για επικείμενο γάμο του ζευγαριού.

Ο Μπερλουσκόνι αγόρασε αρχοντικό στη σύντροφό του -Για να ζουν χωριστά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Μπερλουσκόνι αγόρασε αρχοντικό στη σύντροφό του -Για να ζουν χωριστά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το «κλείσιμο» των 79 χρόνων του, ο «Καβαλιέρε» τα γιόρτασε με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσα τους ο Αντρέα Μποτσέλι, που τραγούδησε, ο Αντριάνο Γκαλιάνι της Μίλαν, αλλά και πρόσωπα από τον πολιτικό και εκδοτικό σκηνικό.

Τα στελέχη του κόμματός του θα γιορτάσουν άλλη μέρα μαζί του στην Τεράτζα Καφαρέλι. Υψηλόβαθμο στέλεχος του «Forza Italia» αποκάλυψε πως κάθε βουλευτής δίνει 50 ευρώ για να πάρουν δώρο στον Μπερλουσκόνι.

Ο Μπερλουσκόνι αγόρασε αρχοντικό στη σύντροφό του -Για να ζουν χωριστά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο Μπερλουσκόνι αγόρασε αρχοντικό στη σύντροφό του -Για να ζουν χωριστά [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πηγή: EL PAIS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίλβιο Μπερλουσκόνι σύντροφος σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ