Αυτό είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα για τους άνδρες - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα για τους άνδρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε άνδρας έχει διαφορετικό γυναικείο σωματότυπο που τον ελκύει. Αλλοι προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες και άλλοι τις πιο «στεγνές». Μία έρευνα, ωστόσο, δείχνει πως οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους κάτι πιο συγκεκριμένο.

Οι άνδρες, σύμφωνα με αυτή, αγαπούν τα οπίσθια και διαπίστωσαν πως η ιδανική κύρτωση είναι 45,5 μοίρες. Το σκεπτικό πίσω από αυτό είναι πως επιθυμούν αποτελεσματικότητα κατά τις πολλαπλές κυήσεις και είναι ικανές για τεκνοποίηση.

Στη μελέτη συμμετείχαν 100 άνδρες, οι οποίοι κλήθηκαν μέσα από εικόνες να βαθμολογήσουν την ελκυστικότητα πολλών γυναικών μέσα από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονταν διαφορετικοί βαθμοί κύρτωσης.

«Αυτή η δομή επιτρέπει στις εγκύους να εξισορροπούν το βάρος τους πάνω στους γοφούς. Οι άνδρες προτιμούν αυτές τις γυναίκες για συντρόφους διότι είναι σε καλύτερη θέση να δώσουν απογόνους και να γεννήσουν πιο πολλές φορές, χωρίς να τραυματίζονται», αναφέρει ο καθηγητής Ψυχολογίας, Ντέιβιντ Μπας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ