Τα ανυπάκουα παιδιά βγάζουν πιο πολλά χρήματα ως ενήλικες - iefimerida.gr

Τα ανυπάκουα παιδιά βγάζουν πιο πολλά χρήματα ως ενήλικες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το παιδί σας ανυπάκουο και πολλές φορές θρασύ; Τότε τα νέα για εσάς είναι πολύ καλά. Σύμφωνα με νέα έρευνα τα μη πειθαρχημένα παιδιά, όταν μεγαλώνουν βγάζουν πιο πολλά χρήματα από τα «καθωσπρέπει».

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου, του Ιλινόις και από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου αφού πρώτα αξιολόγησαν έρευνα του 1968 σε 745 παιδιά, επιχείρησαν να επανεκτιμήσουν το αποτέλεσμα αυτής. Το εάν δηλαδή η συμπεριφορά σε πρώιμη ηλικία μπορεί να προβλέψει τα επιτεύγματα απασχόλησης στην ενήλικη ζωή.

Παραδόξως, τα παιδιά, τα οποία εμφάνιζαν απείθαρχη συμπεριφορά, είχαν μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα τους. Εκείνα που «έσπαγαν» συστηματικά τους κανόνες, έβγαζαν και τα περισσότερα χρήματα.

Σε σχετική έκθεση στο «Quartz», οι συγγραφείς της μελέτης τόνισαν πως πιθανότερη εξήγηση σε αυτό το αποτέλεσμα είναι πως οι λιλιπούτειοι «ταραξίες» μπορούν να επικεντρωθούν στην προσωπική τους επιτυχία με περισσότερο σθένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανυπάκουα παιδιά χρήματα καριέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ