Οι συμβουλές που έδωσε η Μισέλ Ομπάμα για τους άνδρες, σε νεαρά κορίτσια [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι συμβουλές που έδωσε η Μισέλ Ομπάμα για τους άνδρες, σε νεαρά κορίτσια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβουλές στα νεαρά κορίτσια έδωσε η Μισέλ Ομπάμα και η Σαρλίζ Θέρον, οι οποίες ήταν τα κεντρικά πρόσωπα σε εκδήλωση με θέμα «Η δύναμη των Μορφωμένων Νέων Γυναικών» στη Νέα Υόρκη.


Η εκδήλωση είχε καθαρά γυναικείο περιεχόμενο, καθώς στόχος της ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού για την εκπαίδευση των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Το κλειδί για το μέλλον σας είναι η μόρφωση”, τόνισε η Μισέλ Ομπάμα, η οποία παραδέχτηκε πως, αν δεν είχε σπουδάσει, δεν θα είχε πετύχει σε τίποτα στη ζωή της. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ παρότρυνε τα κορίτσια να έχουν αυτοπεποίθηση και να μην βασίζονται σε άντρες που δεν εκτιμούν την εξυπνάδα τους.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μία έξυπνη γυναίκα”, συμπλήρωσε η Σαρλίζ Θέρον, η οποία συμβούλεψε τις γυναίκες να κοιτάζονται συχνά στον καθρέφτη και να “κανακεύουν” τον εαυτό τους.


Οι δύο γυναίκες μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα ενθάρρυναν τις ακροάτριες να σταματήσουν να ζουν με στερεότυπα και να μην διστάζουν στιγμή να είναι ο εαυτός τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα Σαρλίζ Θερόν εκπαίδευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ