Σέξι μοντέλο του ΜΑΧΙΜ έγινε αστυνομικίνα στην Κορέα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σέξι μοντέλο του ΜΑΧΙΜ έγινε αστυνομικίνα στην Κορέα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πρώην βασίλισσα ομορφιάς εγκατέλειψε τα φλας της δημοσιότητας για να γίνει αστυνομικός στην πατρίδα της, τη Νότια Κορέα.

Η καυτή 25χρονη Κιμ Μίσο, είναι η «πιο όμορφη αστυνομικίνα» στη Σεούλ και πρώην Μις Κορέα 2014 στον διαγωνισμό του περιοδικού Maxim.

Σέξι μοντέλο του ΜΑΧΙΜ έγινε αστυνομικίνα στην Κορέα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Κορεάτικη ιστοσελίδα Dispatch, η Κιμ Μίσο μοιράστηκε πρόσφατα selfies στο Instagram, φορώντας την αστυνομική στολή της.

Η φωτογραφία έγινε viral και πολλοί Κορεάτες επικροτούν την επιλογή της καριέρας της καθώς και το υπέροχο σώμα και το γλυκό της πρόσωπο.

Σέξι μοντέλο του ΜΑΧΙΜ έγινε αστυνομικίνα στην Κορέα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύντομα ονομάστηκε «η πιο όμορφη αστυνομικίνα στη Νότια Κορέα» σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς πολλοί χρήστες του Διαδικτύου μοιράστηκαν τις φωτογραφίες της.

Σέξι μοντέλο του ΜΑΧΙΜ έγινε αστυνομικίνα στην Κορέα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Παράλληλα, φωτογραφίες της με μπικίνι και σέξι πόζες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, παρόλο που το προφίλ της στο Maxim έχει κατέβει.

Σέξι μοντέλο του ΜΑΧΙΜ έγινε αστυνομικίνα στην Κορέα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Κεντρική Αστυνομική Ακαδημία της Νότιας Κορέας επιβεβαίωσε ότι το πρώην μοντέλο έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την εκπαίδευση και τώρα εργάζεται σ αστυνομικό τμήμα στη Σεούλ.

Σέξι μοντέλο του ΜΑΧΙΜ έγινε αστυνομικίνα στην Κορέα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ