Γεωργιάδης: Δεν θα πέσει εύκολα ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Δεν θα πέσει εύκολα ο Τσίπρας

GEORGIADIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πέσει εύκολα προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ επισήμανε ότι είναι η λογική του «ώριμου φρούτου» είναι λανθασμένη για την αλλαγή της εξουσίας.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όσοι νομίζουν ότι θα πέσει εύκολα ο κ. Τσίπρας και απλώς θα περιμένουμε στη γωνία και θα έρθει η ώρα της εξουσίας σαν ώριμο φρούτο κάνουν δυο μεγάλα λάθη: πρώτον δεν θα πέσει εύκολα ο κ. Τσίπρας, θα πέσει με σκληρή προσπάθεια δική μας και δεύτερον όταν θα έρθει η ώρα να πέσει αν πέσει σαν ώριμο φρούτο θα έχει αφήσει πίσω του συντρίμμια. Και επειδή εμείς την Ελλάδα την αγαπάμε, πρέπει να θέλουμε να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί κάθε μέρα παραμονής αυτής της κυβερνήσεως στην εξουσία μόνο ζημιά είναι για τη χώρα», είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

«Η αντιπολιτευτική τακτική που ακολούθησε η ΝΔ το τελευταίο διάστημα με τη σύμφωνη γνώμη μιας μεγάλης πλειοψηφίας βουλευτών ήταν εξαιρετικά ήπια απέναντι στην Αριστερά και στον κ. Τσίπρα», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί από τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ με φόβο αλλά με θάρρος.

Επισήμανε ότι η υποψηφιότητά του για την αρχηγία είναι διαφορετική και για το γεγονός ότι «αποδεικνύεται ότι μπορεί κάποιος που δεν έχει σχέση με συστήματα και πολυετείς γνωριμίες, αυτό που λέμε τζάκια, μπορεί να φθάσει μέχρι αυτό το βήμα, ξέρω ότι πολλοί το θεωρούν θράσος λίγο αυτό αλλά εγώ θέλω να συμβολίσω ότι η ΝΔ πρέπει να είναι ένα ανοιχτό κόμμα στο οποίο ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται γιατί όχι ότι μπορεί να γίνει αρχηγός της».

«Και να ξέρει ο καθένας που μας ακούει τώρα ότι μπορεί τώρα να μην είναι καν μέλος στη ΝΔ αλλά αν θέλει να έρθει μαζί μας θα βρει πόρτες ανοιχτές, δρόμο ανοιχτό και αναλόγως με την αξία του να μπορεί να προχωρήσει», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας για την σχέση του με τον Μάκη Βορίδη είπε πως σε πολλά σημεία οι απόψεις τους είναι ταυτόσημες και σε αρκετά δεν είναι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ