Τι έχει λείψει στην Μισέλ Ομπάμα όσο είναι Πρώτη Κυρία -Το πιο απλό πράγμα στον κόσμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι έχει λείψει στην Μισέλ Ομπάμα όσο είναι Πρώτη Κυρία -Το πιο απλό πράγμα στον κόσμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έχει τον κόσμο στα πόδια της, αλλά δεν μπορεί να απολαύσει το πιο απλό πράγμα στον κόσμο: ένα ανοιχτό παράθυρο.

Αυτό είναι που της έχει λείψει περισσότερο στο Λευκό Οίκο, όπως αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν ρωτήθηκε για το τι θέλει να κάνει μόλις ολοκληρωθεί η θητεία του συζύγου της.

«Δεν μπορώ να ανοίξω τα παράθυρά μου, αλήθεια δεν μπορώ!», είπε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. «Αν ανοίξω το παράθυρο στο αυτοκίνητο όλοι αντιδρούν λέγοντας ''Θεέ μου, τι ήταν αυτό;», πρόσθεσε προκαλώντας το γέλιο του κοινού.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μία φορά της έκανε το... χατήρι ο επικεφαλής της ασφάλειάς της. «Για πέντε λεπτά μου το επέτρεψε. ''Ανοιχτό παράθυρο, απολαύστε το!'', μου είπε», διηγήθηκε η Μισέλ Ομπάμα, η οποία επίσης δήλωσε ότι της έχει λείψει πολύ το να οδηγεί η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ