Η πρώτη παπαράτσι φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ -Βόλτα με την νταντά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη παπαράτσι φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ -Βόλτα με την νταντά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αυστραλιανό περιοδικό Woman's Day έγινε το πρώτο μεγάλο διεθνές Μέσο που αγνόησε την έκκληση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον να μην αγοράσει φωτογραφίες των παιδιών τους που έχουν τραβήξει παπαράτσι.

Το περιοδικό δημοσίευσε πριν δυο μέρες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Τζορτζ να κάθονται με την νταντά τους έξω από τις πύλες του παλατιού του Κένσινγκτον.

Σχολιάζοντας την φωτογραφία το περιοδικό γράφει ότι στο διάστημα που έχει περάσει μαζί με την μητέρα της στο σπίτι τους, η μικρή Σάρλοτ φαίνεται να έχει μεγαλώσει. Όπως τονίζει παράλληλα, η μικρή πριγκίπισσα μοιάζει στον αδερφό της.

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τα δύο παιδιά ενώ αυτά παρακολουθούσαν το ελικόπτερο που μετέφερε την θεία τους, την πριγκίπισσα Άννα, να προσγειώνεται.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Αύγουστο σε μία πρωτοφανή κίνηση, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ με επιστολή τους τόνιζαν ότι επιθυμούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από τις «επικίνδυνες» και «ενοχλητικές» τακτικές των παπαράτσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα στο site του Woman's Day, δεν υπάρχει πλέον ενώ η ειδοποίηση που βγαίνει είναι η εξής:

Η πρώτη παπαράτσι φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ -Βόλτα με την νταντά της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ