Ο Λέτερμαν πήρε σύνταξη και έγινε αγνώριστος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Λέτερμαν πήρε σύνταξη και έγινε αγνώριστος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν εμφανίστηκε σχεδόν αγνώριστος, 4 μήνες μετά την παραίτησή του από το διασημότερο τοκ σόου όλων των εποχών, το CBS' Late Show.


Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής κυκλοφόρησε στη Νέα Υόρκη με τον 11χρονο γιό του Χάρι την περασμένη Κυριακή και έμοιαζε άλλος άνθρωπος, με λευκά μακριά γένια.

Ο Λέτερμαν πήρε σύνταξη και έγινε αγνώριστος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Λέτερμαν πήρε σύνταξη και έγινε αγνώριστος [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ο Λέτερμαν είχε γένια κατά τη διάρκεια της 33χρονης παρουσίας του στην τηλεόραση, αλλά ήταν πάντα κοντά και περιποιημένα.
Οταν ο Λέτερμαν ανακοίνωσε για πρώτη φορά την συνταξιοδότησή του, τον Απρίλιο 2014, έκανε πολλά αστεία και ένα από αυτά ήταν ότι εγκαταλείπει την τηλεόραση «ώστε ο Πολ κι εγώ να μπορέσουμε να παντρευτούμε», μιλώντας για τον μουσικό παραγωγό του Πολ Σάφερ.
Ο διάσημος παρουσιαστής έκανε το Late Show επί 22 χρόνια και από την καρέκλα του πέρασαν οι μεγαλύτεροι σταρ όλων των εποχών αλλά και πολιτικοί.

Ο Λέτερμαν πήρε σύνταξη και έγινε αγνώριστος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ