Γιατί ο Μεϊμαράκης, αν κατέβει τελικά για πρόεδρος της ΝΔ, δεν θα ζητήσει υπογραφές από βουλευτές και δημάρχους - iefimerida.gr

Γιατί ο Μεϊμαράκης, αν κατέβει τελικά για πρόεδρος της ΝΔ, δεν θα ζητήσει υπογραφές από βουλευτές και δημάρχους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περίπτωση υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, δεν θα υπογράψουν την υποψηφιότητά του βουλευτές, περιφερειάρχες ή αντιπεριφερειάρχες, αναφέρουν συνεργάτες του.

Οι ίδιοι εξηγούν: «Καθώς ο ίδιος γνωρίζει πως αυτές οι διαδικασίες αφήνουν τριβές, αν τελικά είναι υποψήφιος και εκτιμώντας ότι τότε θα εκλεγεί πρόεδρος, έχει αποφασίσει να μην υπογράψουν την υποψηφιότητά του βουλευτές, περιφερειάρχες ή αντιπεριφερειάρχες».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι την επόμενη ημέρα ο κ. Μεϊμαράκης θα έχει ως προτεραιότητα την ενότητα και παρότι αρκετοί βουλευτές και περιφερειάρχες έχουν εκφράσει την επιθυμία να υπογράψουν την υποψηφιότητά του, αυτό δεν θα συμβεί γιατί δεν είναι σωστό να βάλει σε αντιπαράθεση κανέναν με κανέναν.

«Πρέπει όλα να αντιμετωπιστούν με ενωτικό πνεύμα», τονίζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ