66.000 ευρώ για μία βραδιά -Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

66.000 ευρώ για μία βραδιά -Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν άνοιξε το «The Mark» στη Νέα Υόρκη, το ρετιρέ του είχε αρχικά βγει προς πώληση έναντι 53 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, κανένας δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του και έτσι μετατράπηκε σε μία πολυτελή σουίτα.

12.000 τ.μ απλώνονται σε δύο ορόφους που χαρακτηρίζονται από την απόλυτη κομψότητα. Φυσικά, πρόκειται για τη μεγαλύτερη σουίτα που έχει δημιουργηθεί ποτέ στην Αμερική, ενώ η τιμή της την καθιστά και την ακριβότερη. Με κάτι παραπάνω από 66.000 ευρώ τη βραδιά, όσοι τυχεροί την επιλέξουν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα από τα πιο εξαιρετικά διαμερίσματα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ σε ξενοδοχείο.

Η είσοδος σε αυτό γίνεται απευθείας με τρία ασανσέρ. Ο ένοικος θα εντυπωσιαστεί από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στο λευκό δρύινο πάτωμα. Ένα υπέροχο αίθριο θα τον οδηγήσει στο κεντρικό σαλόνι, το οποίο ξεχωρίζει για το ψηλό ταβάνι του που φτάνει τα 8 μέτρα, το τεράστιο τζάκι του και το υπέροχο πιάνο που κοσμεί την αίθουσα.

66.000 ευρώ για μία βραδιά -Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
66.000 ευρώ για μία βραδιά -Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει 24 καλεσμένους των ενοίκων, ενώ η κουζίνα έχει εξοπλιστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι έτοιμη να υποδεχθεί ακόμα και τους πιο διακεκριμένους σεφ.

Από την άλλη, το κύριο υπνοδωμάτιο έχει το δικό του καθιστικό και δύο χώρους γκαρνταρόμπας, ενώ στα μπάνια τα θερμαινόμενα πατώματα αποτελούν μία μικρή αλλά ευχάριστη έκπληξη. Στα υπέρ της πολυτελούς σουίτας συγκαταλέγεται και η ταράτσα 2.400 τ.μ., που χαρίζει υπέροχη θέα σε όλο το Μανχάταν.

66.000 ευρώ για μία βραδιά -Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
66.000 ευρώ για μία βραδιά -Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
66.000 ευρώ για μία βραδιά -Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
66.000 ευρώ για μία βραδιά -Αυτή είναι η ακριβότερη σουίτα στον κόσμο [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Mark σουίτα Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ