Η Μενεγάκη στα λευκά σχολιάζει όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι, με το δικό της τρόπο - iefimerida.gr

Η Μενεγάκη στα λευκά σχολιάζει όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι, με το δικό της τρόπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα με χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση έκανε η Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας την πρώτη «καλησπέρα» για τη φετινή σεζόν.

Ανανεωμένη, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό midi φόρεμα και το συνδύασε με ασημένιες γόβες.

«Τι ήτανε να σας αφήσουμε για λίγο; Τι ήταν να κάνουμε αυτό τον ωραίο αποχαιρετισμό στο τέλος Ιουνίου, αυτή την υπέροχη Παρασκευή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Θεοφάνους; Γελάσαμε, διασκεδάσαμε, περάσαμε καταπληκτικά, κλείσαμε την εκπομπή και… δεν προλάβαμε να βγάλουμε Σαββατοκύριακο, μεγάλες αλλαγές! Το ζήσαμε κι αυτό! Καλά να είμαστε και όρθιοι», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην αρχή της εκπομπής της.

Και συνέχισε: «Μπορεί να ζήσαμε κάποιες αλλαγές, κάποια πράγματα να μας ήρθαν ξαφνικά, αλλά προσαρμοστήκαμε! Σημασία έχει ότι από σήμερα είμαστε πάλι μαζί, για να κάνουμε τη γνωστή παρέα που, πιο πολύ από ποτέ, εμείς την έχουμε ανάγκη και εσείς το ίδιο!».

«Περιμένετε να δείτε κόσμο και κοσμάκη», είπε η Ελένη Μενεγάκη, για να προσθέσει η Κατερίνα Ζαρίφη: «Αλλά θα δείτε το τρίο "συνταξιούχο''».

Την παρουσιάστρια πλαισιώνουν, όπως τόσα χρόνια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Τάσος Τεργιάκης. Μαζί τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η νέα προσθήκη Τζωρτζέλα Κόσιαβα, ενώ τις κουτάλες θα κρατά ο Βασίλης Καλλίδης.

Η Μενεγάκη στα λευκά σχολιάζει όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι, με το δικό της τρόπο | iefimerida.gr 0

Το πλατό της εκπομπής έχει αλλάξει χρώματα, με το μπλε να κυριαρχεί, ενώ το τραπέζι που κάθεται η μεσημεριανή παρέα του Alpha έχει μεταφερθεί στο αριστερό μέρος.

Η Μενεγάκη στα λευκά σχολιάζει όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι, με το δικό της τρόπο | iefimerida.gr 1

Ενα βίντεο που δημοσίευσε ο Βασίλης Καλλίδης πριν την έναρξη της εκπομπής:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ