Ανοδος στο Χρηματιστήριο μετά από 4 πτωτικές συνεδριάσεις - Εκλεισε με +1,10% - iefimerida.gr

Ανοδος στο Χρηματιστήριο μετά από 4 πτωτικές συνεδριάσεις - Εκλεισε με +1,10%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοδική αντίδραση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε σημειώσεις συνολικές απώλειες 4,26%.

Παράλληλα η άνοδος των τιμών των μετοχών πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα χαμηλό τζίρο.

Ανέκαμψαν οι τραπεζικές μετοχές, μετά από τέσσερις ημέρες πτώσης και συνολικές απώλειες για τον τραπεζικό δείκτη 24,47%.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 675,17 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,10%.

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 678,60 μονάδες, όταν σημείωνε άνοδο έως και 1,61%.

Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης σημείωσε πτώση 3,21%, από τις αρχές Σεπτεμβρίου σημειώνει άνοδο 8,17%, ενώ από τις αρχές του έτους καταγράφει απώλειες σε ποσοστό 18,28%.

Η αξία των συναλλαγών σημείωσε και νέα υποχώρηση και ανήλθε μόλις στα 17,51 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 78.059.834 τεμάχια.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,30%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,19%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο τράπεζες μετοχές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ