Εταιρείες δίνουν συμβουλές για κέρδη από πιθανή χρεοκοπία μας - iefimerida.gr

Εταιρείες δίνουν συμβουλές για κέρδη από πιθανή χρεοκοπία μας

σπεκουλάσμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις ιστοσελίδες διεθνών οικονομικών media, ανάμεσά τους και το γνωστό Bloomberg, εμφανίζονται διαφημίσεις εταιρειών οικονομικών συμβούλων που προσφέρουν «χρήσιμα tips» για το πως μπορεί κανείς να θησαυρίσει από την «επικείμενη» ελληνική χρεοκοπία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της αμερικανικής Money Morning με έδρα την Βαλτιμόρη, η οποία κάτω από τον τίτλο «Η ελληνική κρίση χρέους εξαπλώνεται στις ΗΠΑ» ζητά να δώσεις τα στοιχεία σου για να σου αποστέλλει συμβουλές για το πως να επενδύσεις τα κεφάλαιά σου, προκειμένου να αποφύγεις τις συνέπειες μιας πιθανής ελληνικής χρεοκοπίας. Με ατάκες του τύπου «Νομίζετε ότι η κρίση χρέους δεν θα επεκταθεί στις ΗΠΑ; Το ίδιο πίστευαν και οι Ιταλοί», αλλά και « Μην απατάστε. Το να μάθετε πως να χειριστείτε αυτά τα επεισόδια μπορούν να σας αποφέρουν τεράστια κέρδη» οι εταιρείες προσπαθούν να δώσουν οικονομικές συμβουλές σε υποψήφιους επενδυτές για επανατοποθέτηση των κεφαλαίων τους σε ασφαλείς επιλογές, θεωρώντας δεδομένο ότι «Η κρίση χρέους στην Ελλάδα, θα επεκταθεί σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία κ.ά.» πως «Η Γερμανία χάνει την υπομονή της με την Ελλάδα» και πως «Η κατάρρευση της ΕΕ είναι πιθανή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ