Συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς για το νέο Μνημόνιο - iefimerida.gr

Συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς για το νέο Μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς είχε σήμερα στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η προώθηση της πρότασης του Αλ. Τσίπρα για εμπλοκή του Ευρωκοινοβουλίου στην εφαρμογή και αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς για το νέο Μνημόνιο | iefimerida.gr 0

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρει: «Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ενεργός και ουσιαστική εμπλοκή του Ευρωκοινοβουλίου στην εφαρμογή και αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος. Πάνω σε αυτό έχουν συμφωνήσει όλες οι Ευρωπαϊκές πολιτικές ομάδες και ήδη εξετάζεται από νομική πλευρά η θεσμική συμμετοχή του ευρωκοινοβουλίου στην όλη διαδικασία.

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη. Στην συνάντηση εξετάστηκαν οι τρόποι με τους οποίους η ευρωομάδα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς θα συμβάλλει στις εξελίξεις αυτές ,καθώς και το πώς θα παρέμβει πολιτικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στην προσπάθεια να υλοποιηθούν πολιτικές που θα στηρίξουν τα αδύναμα στρώματα και την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα».

Συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς για το νέο Μνημόνιο | iefimerida.gr 1
Συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς για το νέο Μνημόνιο | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Μάρτιν Σουλτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ