Το ειρωνικό σχόλιο Θεοδωράκη για Δ. Καμμένο: Αχάριστε λαέ - iefimerida.gr

Το ειρωνικό σχόλιο Θεοδωράκη για Δ. Καμμένο: Αχάριστε λαέ

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γενναίες δόσεις ειρωνείας σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης την αρχική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου να τοποθετήσουν τον Δημήτρη Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο.

«Τι θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι;», ήταν ο τίτλος της ανάρτησης του κ. Θεοδωράκη στο λογαριασμό του Ποταμιού στο Twitter, όπου με ειρωνική διάθεση σημειώνει «πού να φανταστεί κανείς ότι χιλιάδες χρήστες του Twitter θα σκάλιζαν αναρτήσεις υπουργών αντί να πανηγυρίζουν για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ».

Σημειώνοντας «αδικία δεν είναι;», για το γεγονός ότι ο κ. Νικολόπουλος περιμένει να γίνει υπουργός στον πρώτο ανασχηματισμό, ο κ. Θεοδωράκης καταλήγει σχολιάζοντας το σύνθημα περί αξιοπρέπειας της προεκλογικής περιόδου, όπως και τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι τώρα θα κυβερνήσουν οι αξιότεροι και εντιμότεροι. Και καταλήγει ο επικεφαλής του Ποταμιού: Αχάριστε λαέ.

Το ειρωνικό σχόλιο Θεοδωράκη για Δ. Καμμένο: Αχάριστε λαέ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ