Μεϊμαράκης από τις Βρυξέλλες: Βόμβα έτοιμη να εκραγεί το μεταναστευτικό - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης από τις Βρυξέλλες: Βόμβα έτοιμη να εκραγεί το μεταναστευτικό

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κρισιμότητα του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος μίλησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά από τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με αυτό το αντικείμενο.

«Συμφωνήσαμε για μία καταρχήν εισήγηση στη Σύνοδο κορυφής και θα έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη συζήτηση στο συνέδριό μας, τον επόμενο μήνα», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος πριν από τη Σύνοδο του ΕΛΚ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Τζόζεφ Νταλ.

«Ολοι παραδεχόμαστε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα. Είναι μια βόμβα, η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί. Η Ελλάδα, η Ιταλία και άλλες χώρες έχουν τεράστιο πρόβλημα. Τα ανέπτυξα αυτά στη Σύνοδο και έγιναν απολύτως κατανοητά. Πιστεύω, λοιπόν, ότι η Σύνοδος Αρχηγών θα μπορέσει καταρχήν να έχει μια εισήγηση, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να αποκτήσουμε ευρωπαϊκή πολιτική, που θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά το πρόβλημα», είπε ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσφυγικό ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ