Θύμα κλοπής πίστεψε στην ύπαρξη «μαγικού» που τριπλασιάζει χρήματα - iefimerida.gr

Θύμα κλοπής πίστεψε στην ύπαρξη «μαγικού» που τριπλασιάζει χρήματα

Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστημονική φαντασία ή και ανέκδοτο θα μπορούσε να είναι η υπόθεση επιχειρηματία από το Ρέθυμνο, ο οποίος φαίνεται ότι πείσθηκε από δυο αλλοδαπούς αετονύχηδες, όταν του είπαν ότι τα χρήματά του θα «γεννήσουν» και θα τριπλασιαστούν με μια ειδική διαδικασία.

Σύμφωνα με τα Ρεθυμνιώτικα Νέα, ο επιχειρηματίας παρέδωσε στους δύο απατεώνες 50.000 ευρώ, προκειμένου να κάνουν το πείραμα της «επώασης», όμως όταν άνοιξε τη συσκευασία του πολλαπλασιασμού βρήκε «άνθρακες» αντί ευρώ. Τα χρήματά του είχαν κάνει φτερά, οι αλλοδαποί τα είχαν πάρει και είχαν πετάξει για την Αθήνα.

Όπως είπε στις αστυνομικές αρχές ο Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας, οι αλλοδαποί, ένας 28χρονος υπήκοος Καμερούν και ένας 27χρονος υπήκοος Νιγηρίας, ήρθαν από την Αθήνα, συναντήθηκαν μαζί του στο σπίτι του, σε χωριό του Ρεθύμνου, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Τελικά, οι αλλοδαποί συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια και των δυο, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του ποσού των 50.000 ευρώ που είχαν κλαπεί από τον 39χρονο Ρεθυμνιώτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ