Η Capital Economics προειδοποιεί: Δεν τελείωσαν ακόμη οι ολονύχτιες διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Η Capital Economics προειδοποιεί: Δεν τελείωσαν ακόμη οι ολονύχτιες διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, η Ευρώπη στρέφει το βλέμμα της στις πιθανότητες εφαρμογής του τρίτου προγράμματος.

Και οι οικονομολόγοι προειδοποιούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δυσκολευτεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας συμφωνίας. Χαρακτηριστική είναι η εκτίμηση του Τζόναθαν Λόινς. «Είναι απίθανο ο Αλέξης Τσίπρας να καθίσει και να αποδεχθεί κάθε νέο μέτρο που θα επιβληθεί στην Ελλάδα από τους δανειστές και τους Θεσμούς της ευρωζώνης», δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της Capital Economics για την Ευρώπη.

«Οι ημέρες των εκτεταμένων διαπραγματεύσεων σε νυχτερινές συνόδους κορυφής στις Βρυξέλλες δεν έχουν τελειώσει απαραίτητα», πρόσθεσε ο ίδιος, μιλώντας στην Telegraph.

Είναι απίθανο το τρίτο πρόγραμμα να λύσει τα διαρθρωτικά προβλήματα της Ελλάδας, εκτίμησε από την άλλη ο Γκιγιόμ Μενέ, οικονομολόγος στο Cit. «Ακόμη πιστεύουμε ότι η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη θα αμφισβητηθεί ξανά και ξανά τα επόμενα τρίμηνα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Σύνοδος Κορυφής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ