Χέρμαν Κέιν εναντίον των Αγανακτισμένων: «Βρείτε μια δουλειά, υποκριτές» - iefimerida.gr

Χέρμαν Κέιν εναντίον των Αγανακτισμένων: «Βρείτε μια δουλειά, υποκριτές»

2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία κριτική στους «Αγανακτισμένους της Wall Street» άσκησε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το χρίσμα των προεδρικές εκλογών του 2012, Χέρμαν Κέιν.

«Μην κατηγορείτε τη Wall Street. Μην κατηγορείτε τις μεγάλες τράπεζες. Αν δεν έχετε δουλειά και δεν είστε πλούσιοι, κατηγορείστε τους εαυτούς σας».

Οι δηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού debate που διοργάνωνε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, προκαλώντας ζωηρά χειροκροτήματα από το κοινό.

«Είναι ενοχλημένοι με τη Wall Street και τους τραπεζίτες αλλά κατευθύνουν την οργή τους σε λάθος μέρος. Η Wall Street δεν εφάρμοσε λαθεμένες οικονομικές πολιτικές. Η Wall Street δεν ξόδεψε ένα τρισεκατομμύριο δολάρια τα οποία δεν έπιασαν τόπο. Η Wall Street δεν περιφέρεται σε ολόκληρη τη χώρα προσπαθώντας να πουλά 450 δισεκατομμύρια. Κανονικά έπρεπε να βρίσκονται έξω από το Λευκό Οίκο και να διαδηλώνουν».

Απαντώντας, ο Ρεπουμπλικανός Ρον Πάουλ, κατηγόρησε τον Κάιν ότι επιτέθηκε στα θύματα της οικονομικής κρίσης. «Νομίζω πως ο κ. Κέιν κατηγορεί τα θύματα. Υπάρχει πολύς κόσμος που υποφέρει από την κρίση. Δεν πρέπει να κατηγορούμε τα θύματα. Αλλά πρέπει να σημειώσω ότι εκτός από την Wall Street εγώ θα πήγαινα και στην Ουάσιγκτον και στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τις φούσκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ