Ληστές ξυλοκόπησαν άγρια τα θύματα τους στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Ληστές ξυλοκόπησαν άγρια τα θύματα τους στο κέντρο της Αθήνας

επίθεση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιθέσεις από άγνωστους δέχθηκαν πολίτες και τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας. Λήστης χτύπησε άγρια έναν άντρα σήμερα τα ξημερώματα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. Στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Ευριπίδου στο κέντρο της Αθήνας άγνωστος χτύπησε άγρια και έριξε αιμόφυρτο τον άτυχο άντρα για να του κλέψει το πορτοφόλι.

Λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα στην πλατεία Κουμουνδούρου δυο μετανάστες έπεσαν θύματα μιας ομάδας τεσσάρων ληστών οι οποίοι τους χτύπησαν ανελέητα για να τους αρπάξουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους. Και στις δύο περιπτώσει τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εντωμεταξύ χθες το απόγευμα τρεις ληστές με την απειλή μαχαιριών επιτέθηκαν σε νεαρούς τουρίστες και τους έκλεψαν κινητά, φωτογραφικές μηχανές, χρήματα, ακόμα και τα διαβατήρια τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ