Μανωλίδου για εκλογές: Κορίτσια το νου σας, εμείς βγάζουμε το φίδι από την τρύπα όταν τα αγόρια τα κάνουν μαντάρα - iefimerida.gr

Μανωλίδου για εκλογές: Κορίτσια το νου σας, εμείς βγάζουμε το φίδι από την τρύπα όταν τα αγόρια τα κάνουν μαντάρα

(EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά το σύζυγό της, Αδωνι Γεωργιάδη, και χαμογελά αποφάσισε η Ευγενία Μανωλίδου να στείλει το δικό της μήνυμα για τις εκλογές, μέσω του Instagram.

Σε αυτό, καλεί τις γυναίκες να... βγάλουν το φίδι από την τρύπα, όπως κάνουν πάντα όταν «τα αγόρια μας τα κάνουν μαντάρα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Καλημέρα! Καλή επιτυχία στην πατρίδα μας σήμερα. Εύχομαι να μπούμε σε μια σειρά, όμορφα, σωστά, νοικοκυρεμένα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα τα καταφέρουμε! Και, ξέρετε, όπως πάντα, εμείς οι γυναίκες καλούμαστε να "βγάλουμε το φίδι από την τρύπα" όταν τα αγόρια μας τα κάνουνε μαντάρα! Το νου σας κορίτσια σήμερα, έχουμε ευθύνη να βοηθήσουμε επιτέλους να νοικοκυρευτεί η χώρα. Ούτως άλλως και βιολογικά παραπάνω ζούμε από αυτούς, καλό δεν είναι να χαρούμε την πατρίδα μας όπως της αξίζει; Αντε κορίτσια, καλή ψήφο!», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Μανωλίδου.

Μανωλίδου για εκλογές: Κορίτσια το νου σας, εμείς βγάζουμε το φίδι από την τρύπα όταν τα αγόρια τα κάνουν μαντάρα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ