Απρόοπτο και με την Γεννηματά στην κάλπη -«Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση 4ετίας» - iefimerida.gr

Απρόοπτο και με την Γεννηματά στην κάλπη -«Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση 4ετίας»

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγη ώρα μετά από το απρόοπτο με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στα Χανιά, στην ίδια θέση βρέθηκε και η Φώφη Γεννηματά, στη Νέα Ιωνία, όταν αναγκάστηκε να βγει και εκείνη από το παραβάν για να ζητήσει κάτι.

Και σε αυτή την περίπτωση υπήρχε πρόβλημα με το ψηφοδέλτιο που... χρειαζόταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού διαπίστωσε ότι εκείνο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που της είχαν δώσει είχε κάποιο ελάττωμα ή κάποια φθορά. Ετσι, αφού πήρε στα χέρια της τα ψηφοδέλτια που της έδωσαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και μπήκε στο παραβάν, βγήκε ξανά, για να ζητήσει εκείνο που ήθελε, όπως έπρεπε να είναι.

Στις δηλώσεις της, η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε ξανά στην ανάγκη συνεργασιών και κάλεσε όσους έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ να το κάνουν πάλι. «Μπορούμε να είμαστε εγγυητής για τη σταθερότητα. Η χώρα χρειάζεται μία σταθερή κυβέρνηση τετραετίας αύριο κιόλας, αφήνοντας πίσω τα μνημόνια και την κρίση, χωρίς όμως να συνθλίψουμε το λαό. Πρέπει σήμερα να τελειώσει η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκλογές 2015 Φώφη Γεννηματά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ