Κλειστοί οι σταθμοί μετρό Συντάγματος και Ευαγγελισμού - iefimerida.gr

Κλειστοί οι σταθμοί μετρό Συντάγματος και Ευαγγελισμού

μετρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστοί θα παραμείνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» μετά από εντολή της αστυνομίας.

Η Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας με σχετική της ανακοίνωση που δημοσιεύει και στην ιστοσελίδα της amel.gr ενημερώνει για τις στάσεις εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και την απεργία του Προαστιακού που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη ενώ τονίζει πως με εντολή της αστυνομίας δεν θα λειτουργήσουν δύο σταθμοί του Μετρό.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν ανακοινώσει τα σωματεία των εργαζομένων στην εταιρεία «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ) σας γνωρίζουμε ότι:

την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011,

Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 18:00,
Το ΜΕΤΡΟ (Γραμμές 2 & 3) θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τη λήξη λειτουργίας,
το Τραμ θα λειτουργήσει από τις 8:00 έως τις 20:00.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011,

Το ΜΕΤΡΟ και ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) θα λειτουργήσει από τις 09:00 έως τη λήξη λειτουργίας,
το Τραμ θα λειτουργήσει από τις 8:00 έως τη λήξη λειτουργίας.

Λόγω 24-ωρης απεργίας του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/2011 δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο και τους σταθμούς Παλλήνη, Παιανία - Κάντζα και Κορωπί.

Τέλος με εντολή της Αστυνομίας, την Τετάρτη και Πέμπτη, οι σταθμοί «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» θα παραμείνουν κλειστοί για επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ