Οταν οι πιτσιρικάδες ΝτιΚάπριο και Γκόσλινγκ ξεκινούσαν την καριέρα τους -Οι πρώτες συνεντεύξεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν οι πιτσιρικάδες ΝτιΚάπριο και Γκόσλινγκ ξεκινούσαν την καριέρα τους -Οι πρώτες συνεντεύξεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν μεγαλώσει μπροστά στις κάμερες. Ο κόσμος γνώρισε τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ως πιτσιρικά, τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως έφηβο, την Ντρου Μπάριμορ ως ένα γλυκύτατο κοριτσάκι.

Το ET θυμήθηκε εκείνες τις πρώτες φορές που αυτά τα παιδιά- θαύματα βρέθηκαν με ένα μικρόφωνο μπροστά τους, στις παρθενικές τους συνεντεύξεις.

Στο βίντεο, μπορεί να δει κανείς την Ντρου Μπάριμορ να λέει γεμάτη αθωότητα «Ξέρω πολλά, αλλά δεν ξέρω πράγματα που ξέρουν οι μεγάλοι. Είμαι μόλις στη 2η τάξη» και τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να είναι σαφώς πιο άνετος, καθώς ήταν λίγο μεγαλύτερος από εκείνη.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, για τον οποίο καρδιοχτυπούν πλέον οι γυναίκες, ήταν ένας άχαρος έφηβος που γελώντας αποκάλυπτε πως μετά από τον ρόλο του στον Ηρακλή, η μητέρα του έπαιρνε τηλέφωνο όλα τα παιδιά που τον χτυπούσαν όταν ήταν μικρότερος. Ο Κρίστιαν Μπέιλι, σοβαρός από πιτσιρικάς, εξηγεί στην κάμερα πώς προσεγγίζει τον κάθε χαρακτήρα, ενώ η Σκάρλετ Γιόχανσον δυσκολεύεται να τιθασεύσει ένα άλογο που βρίσκεται δίπλα της ενώ εκείνη κάνει δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ