Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν είναι δεκανίκι κανενός - Τα κανάλια και τα συμφέροντα ψήφισαν, τώρα είναι η ώρα του λαού - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν είναι δεκανίκι κανενός - Τα κανάλια και τα συμφέροντα ψήφισαν, τώρα είναι η ώρα του λαού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον εκλογικό στόχο του 10% επανέλαβε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Ποταμιού στην Αθήνα.

Οπως εξήγησε ««Ναι, θέλουμε 10%, γιατί εμείς ξέρουμε πως μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα».

«Οι εφημερίδες ψήφισαν, τα κανάλια και τα συμφέροντα ψήφισαν. Την Κυριακή πρέπει να ψηφίσουν οι πολίτες» είπε με έμφαση ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν είναι δεκανίκι κανενός - Τα κανάλια και τα συμφέροντα ψήφισαν, τώρα είναι η ώρα του λαού | iefimerida.gr 0

Διεμήνυσε επίσης πως το κόμμα του «δεν είναι δεκανίκι κανενός». Εθεσε δε, τρεις προϋποθέσεις για να συνεργαστεί με κάποιο από τα κόμματα:

  1. Συμφωνία για δημιουργία θέσεων εργασίας,
  2. Σύγκρουση με τη διαφθορά
  3. Επανάσταση για την Παιδεία.

Μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών «Φωκιανός» ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ακόμη: «Διεκδικούμε εγγύηση θέσης για όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς, ώστε να μπορούν οι γονείς να βγουν στην αγορά εργασίας».

Οπως είπε «ετοιμάζει ένα δώρο για τον διοικητή της χώρας, μία ταμπέλα για την έχει στο γραφείο του να τη βλέπει κάθε ημέρα και η οποία θα αναγράφει: 100.000 θέσεις εργασίας για τα επόμενα δέκα χρόνια».
Με το σύνθημα «πρώτη φορά στα σοβαρά» να είναι πίσω από την εξέδρα όπου μιλούσε, ο Στ. Θεοδωράκης τόνισε: «Η διαφορά μας με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αυτοί έχουν ως κέντρο το κόμμα, ενώ εμείς τον άνθρωπο» και πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή κυβέρνηση που θα δώσει ευκαιρίες εργασίας στους νέους».
Ο μεγάλος στόχος, όπως δήλωσε, είναι η ανάπτυξη με προστασία αυτών που τα έχουν χάσει όλα και το Ποτάμι διεκδικεί επιμήκυνση των επιδομάτων ανεργίας «Το Ποτάμι λέει: μπορούμε να πετύχουμε σχολικά γεύματα σε όλα τα σχολεία και γεύματα για όλους τους φτωχούς. Διεκδικούμε εγγύηση θέσης για όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς, ώστε να μπορούν οι γονείς να βγουν στην αγορά εργασίας».

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν είναι δεκανίκι κανενός - Τα κανάλια και τα συμφέροντα ψήφισαν, τώρα είναι η ώρα του λαού | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ