Το κομπλιμέντο Μεϊμαράκη στις γυναίκες της ΝΔ: Εσείς με το γλυκό σας χαμόγελο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το κομπλιμέντο Μεϊμαράκη στις γυναίκες της ΝΔ: Εσείς με το γλυκό σας χαμόγελο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεμάτη με γυναίκες ήταν η αίθουσα που μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε εκδήλωση της ΝΔ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε και... κομπλιμέντο για τις γυναίκες του κόμματος, το οποίο πρόσθεσε ενόψει της μάχης της Κυριακής.

«Εμείς πρέπει να δουλέψουμε μέχρι την Κυριακή που θα κλειδώσει η κάλπη. Με ηρεμία, με άνεση, με επιχειρήματα και με χαμόγελο. Θα προκληθούμε γιατί βλέπουν ότι χάνουν και θέλουν να προκαλέσουν ένταση. Μπορεί να μας βρίσουν, μπορεί να μας πετάξουν λάσπη. Εσείς όμως με το γλυκό χαμόγελο της γυναίκας, της Ελληνίδας, που ξέρει να κερδίζει, που μπορεί να συγχωρεί, μπορεί να ανοίξει την αγκαλιά της, μπορεί να τους φέρει όλους πίσω. Πράγματι τον Ιανουάριο, πολλοί παρασύρθηκαν από τις υποσχέσεις. Πρέπει να τους υποδεχτούμε. Πρέπει να τους δείξουμε ότι δεν ενδιαφέρει και δεν μας χωρίζουν τέτοια ζητήματα. Εμείς τους δεχόμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μεϊμαράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεϊμαράκης γυναίκες ΝΔ εκλογές 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ