Podemos: Την Κυριακή Ελληνες ψηφίζετε λιοντάρι ή κουνέλι [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Podemos: Την Κυριακή Ελληνες ψηφίζετε λιοντάρι ή κουνέλι [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαιρετισμό πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα απεύθυναν ο Πιέρ Λοράν, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, ο Γκρέγκορ Γκίζι, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Die Linke, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, επικεφαλής των Podemos και η γερμανίδα ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομάδας των Πρασίνων Σκα Κέλερ.

O Πάμπλο Ιγκλέσιας μάλιστας στην ομιλία του είπε «Η φιλία φαίνεται στις δύσκολες στιγμές. Oι Podemos είμαστε με τον Αλέξη. Ελληνικέ λαέ ο Αλέξης Τσίπρας είναι λιοντάρι που πάλεψε με τους γύπες. Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε υπερασπιστή όπως ο Αλέξης. Ενα λιοντάρι δεν μπορεί να τα βάλει με όλους τους γύπες. Σήμερα οι γύπες θέλουν να σκοτώσουν τον Αλέξη. Μην το επιτρέψετε, θέλουν να σας μετατρέψουν σε κουνέλια.

Podemos: Την Κυριακή Ελληνες ψηφίζετε λιοντάρι ή κουνέλι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Την Κυριακή Ελληνες έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στο λιοντάρι και στο κουνέλι. Να υπερασπιστείτε τα παιδιά σας. Την ιστορία την γράφουν οι λαοί, μέχρι τη νίκη».

Podemos: Την Κυριακή Ελληνες ψηφίζετε λιοντάρι ή κουνέλι [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ