O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 42ά γενέθλιά του γιόρτασε την Πέμπτη ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ, πρώην διεθνής και Πρωταθλητής Ευρώπης και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε αποδέκτης ευχών για τα γενέθλια του (γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου του 1973 στη Γερμανία) στην επίσημη σελίδα του στο facebook. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να «ανεβάσει» ένα μήνυμα, ευχαριστώντας όλους όσους τον θυμήθηκαν.

«Περνάνε τα χρόνια, αλλά οι αναμνήσεις που ζήσαμε μαζί μένουν αναλλοίωτες. Δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου τόσες πολλές ευχές για τα γενέθλια μου και αισθάνομαι ότι θέλω να ανταποδώσω. Εύχομαι σε όλους να αγαπάτε την οικογένεια σας, τους φίλους σας, την ομάδα σας, την χώρα μας, βασισμένοι πάνω στις αρχές και τα ιδανικά σας. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης.

O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Ντέμης αποτέλεσε έναν από τους πιο χαρισματικούς Ελληνες σέντερ φορ στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το 1996 είπε «όχι» στην καλύτερη πρόταση του Ολυμπιακού, για να πάει από τον Απόλλων Αθηνών στην αγαπημένη του ΑΕΚ. Εκεί τα έζησε όλα. Χαρές και λύπες και λατρεύτηκε όσο κανείς, καθώς στα δύσκολα χρόνια της ΑΕΚ μόνο ο Ντέμης υπήρχε για τον κόσμο και αυτός το ανταπέδιδε πάντα με γκολ και μεγάλες νίκες.

O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Το 2003 έφυγε και πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ένα χρόνο μετά, τα παράτησε όλα για να σώσει την ΑΕΚ από την διάλυση. Μπήκε μπροστά και με μία ομάδα επιχειρηματιών δημιούργησαν μια πολύ υγιή ομάδα που έπαιζε σε γεμάτες εξέδρες και «άγγιξε» τον τίτλο.

O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η Ενωση έπαιξε και στο Champions League, είχε διακρίσεις, ενώ το 2008 ήταν πρώτη στην βαθμολογία, χάνοντας τον τίτλο από το σκάνδαλο με το Βάλνερ με το τρόπαιο να κατακτά τελικά ο Ολυμπιακός.

O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Εκεί ήταν και η αρχή του τέλους. Λίγους μήνες μετά ο Ντέμης έφευγε από την ΑΕΚ, με μερίδα κόσμου να του καταλογίζει πολλά και σημαντικά λάθη. Ενα ότι μετά από κάποια επεισόδια κατέθεσε ονόματα στη ΓΑΔΑ από οπαδούς της ΑΕΚ και ένα η θέση του ότι δεν μπορεί να γίνει μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5

Ο Ντέμης παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή το 2003, ενώ έχουν και δύο παιδιά. Την 11χρονη Μελίνα και τον 8χρονο Γιώργο.

O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6
O Ντέμης έγινε 42 ετών: Οι αναμνήσεις παραμένουν αναλλοίωτες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 7


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ