Κακλαμάνης για Φλαμπουράρη: Να δώσει στην δημοσιότητα το πόθεν έσχες του - iefimerida.gr

Κακλαμάνης για Φλαμπουράρη: Να δώσει στην δημοσιότητα το πόθεν έσχες του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ζητά από τον Αλέκο Φλαμπουράρη να δώσει εντολή μέχρι το μεσημέρι στην αρμόδια υπηρεσία της Βουλής να βγάλει στην δημοσιότητα το πόθεν έσχες του.

«Εκεί θα δούμε εάν έχει δηλώσει την εταιρεία που υποτίθεται ότι πούλησε στις 26 Ιανουαρίου ή δεν την έχει πουλήσει και την έχει δηλωμένη», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.,

«Σήμερα θα κάνω μία δημόσια ερώτηση, που πρέπει να απαντήσει. Δεν υιοθετώ τίποτα από όσα έχουν ακουστεί, αλλά στην ερώτηση που θα του κάνω πρέπει να απαντήσει. Έχει καταθέσει πόθεν έσχες ο κ. Φλαμπουράρης στη Βουλή; Αν έχει καταθέσει πόθεν έσχες στη Βουλή να δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία της Βουλής μέχρι το μεσημέρι να δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του», είπε ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε: «Οπότε εκεί θα δούμε εάν έχει δηλώσει την εταιρεία που υποτίθεται ότι πούλησε στις 26 Ιανουαρίου ή δεν την έχει πουλήσει και την έχει δηλωμένη. Δεν κάνω καμία τοποθέτηση, απευθύνω δημόσιο ερώτημα: έχει καταθέσει;»

Όπως διευκρίνισε ο κ. Κακλαμάνης, έχει δοθεί παράταση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στην κατάθεση των πόθεν έσχες από τους βουλευτές στην Βουλή, επειδή η Ζωή Κωνσταντοπούλου άργησε να συστήσει την αρμόδια επιτροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ