Συγκλονιστικός Πάου Γκασόλ - Μια ομάδα μόνος του με 40 πόντους στον ημιτελικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστικός Πάου Γκασόλ - Μια ομάδα μόνος του με 40 πόντους στον ημιτελικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Αν ένας κρίκος της πεντάδας είναι αδύναμος ίσως επηρεάσει όλη την ομάδα. Οπως και αν είναι ο καλύτερος. Οταν όμως μιλάμε για την περίπτωση του Πάου Γκασόλ, όλα καταρρίπτονται.

Η ανεπανάληπτη εμφάνισή του στον ημιτελικό με τη Γαλλία, πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας. Οχι μόνο των Eurobasket αλλά συνολικά του αθλήματος. Με 40 πόντους ήταν αυτός που οδήγησε την Ισπανία στον μεγάλο τελικό απέναντι στη διοργανώτρια Γαλλία. Ηταν αυτός που όταν η μπάλα έκαιγε πήρε όλες τις επιθέσεις πάνω του.

Ασταμάτητος. Κυρίαρχος. Βγαλμένος από τα καλύτερα σενάρια του ΝΒΑ, ο άσος των Σικάγο Μπουλς ξέσπασε στο τέλος με κραυγές. Ισως γιατί οι περισσότεροι είχαν ξεγραμμένη την Ισπανία λόγω των πολλών τραυματισμών και των μεγάλων ηλικιών. Μα δεν υπολόγιζαν τον Πάου. Τον καλύτερο Ευρωπαίο παίκτη μπάσκετ της γενιάς του και έναν από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάου Γκασόλ Ισπανία Eurobasket
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ