Αλιβιζάτος: Ντροπή για την Ελλάδα να βγει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Αλιβιζάτος: Ντροπή για την Ελλάδα να βγει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ντροπή» για τον ελληνικό λαό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο ανάδειξης της Χρυσής Αυγής ως τρίτης πολιτικής δύναμης, μετά την ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον κ. Μιχαλολιάκο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του Ποταμιού Νίκος Αλιβιζάτος.

«Θεωρώ ντροπή για τον ελληνικό λαό να βγάλει τρίτο το κόμμα που ανέλαβε σήμερα την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα. Αυτό είναι πέραν από κάθε φαντασία. Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους», τόνισε ο Νίκος Αλιβιζίτος στον Ant1.

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου εξήγησε την πρόσφατη ανάμειξη του με την πολιτική και «Το Ποτάμι» λέγοντας πως πιστεύει ότι «τέτοιες ώρες δεν πρέπει να καθόμαστε σπίτια μας. Πρέπει να παίρνουμε τις ευθύνες μας. Εγώ προσωπικά τριάντα και χρόνια στο πανεπιστήμιο, αισθάνομαι την ανάγκη να παίρνω θέσεις. Έχω την εντύπωση ότι κατεβαίνοντας με Το Ποτάμι, διαλέγω αυτόν που λέει κάτι καινούργιο».

Eρωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασιών την επόμενη μέρα των εκλογών τόνισε ότι «η αφετηρία, εν πάση περιπτώσει η δική μου, αλλά νομίζω και των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι στο συγκεκριμένο κόμμα, είναι ότι όταν η πατρίδα κινδυνεύει, πάμε όλοι μαζί. Οι αντιθέσεις αμβλύνονται. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλές, ικανές, επαρκείς, ζωντανές δυνάμεις, ιδίως στο χώρο των οικονομολόγων, που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ