Το πρώτο τζιπ της Jaguar λέγεται F-Pace και ξεκινά από τα 2.000 κυβικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο τζιπ της Jaguar λέγεται F-Pace και ξεκινά από τα 2.000 κυβικά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H F-Pace λοιπόν είναι το νέο τζιπ της Jaguar και το πρώτο του είδους στην 70χρονη ιστορία της.

Οι διαστάσεις του (μήκος 4,731 μέτρα) το τοποθετούν στο επίκεντρο της κατηγορίας των μεσαίων SUV, ενώ στα προσόντα του, πέρα από το ωραίο στυλ συγκαταλέγεται και η εκτεταμένη χρήση αλουμινίου (σε ποσοστό 80%) σε αμάξωμα και πλαίσιο.

Στυλ έχει και το εσωτερικό της F-Pace, όπου κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη των 10,2 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. Οι άνετοι χώροι, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές (πορτμπαγκάζ 650 λίτρων), εξασφαλίζονται μεταξύ άλλων και από το μεταξόνιο των 2,874 μέτρων.

Η βασική έκδοση της F-Pace είναι πετρελαιοκίνητη με 180 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση, ενώ πιο ψηλά υπάρχει και ένας diesel 3.000 κυβικών με 300 άλογα, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο.

Από τα 2.000 κυβικά ξεκινούν και τα σύνολα βενζίνης. Εδώ η εισαγωγική έκδοση είναι πισωκίνητη με 240 άλογα, ενώ και πάλι η κορυφαία εκδοχή είναι 3.000 κυβικών με 340 ή 380 ίππους και στάνταρ την τετρακίνηση. Από πλευράς επιδόσεων σημειώστε πως η F-Pace των 380 ίππων χρειάζεται μόλις 5,1 δεύτερα για τα 0-96 χλμ./ ώρα (0-60 μίλια/ ώρα), τιμή ιδιαίτερα καλή ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του και το βάρος που στη βασική diesel με τους 180 ίππους είναι 1.665 κιλά.

Η νέα Jaguar F-Pace θα είναι διαθέσιμη από την ερχόμενη άνοιξη, σε τιμές που στη Μεγάλη Βρετανία θα διαμορφώνονται από τις 34.000 λίρες, περίπου 47.000 ευρώ και πάνω.

Το πρώτο τζιπ της Jaguar λέγεται F-Pace και ξεκινά από τα 2.000 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το πρώτο τζιπ της Jaguar λέγεται F-Pace και ξεκινά από τα 2.000 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Το πρώτο τζιπ της Jaguar λέγεται F-Pace και ξεκινά από τα 2.000 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Το πρώτο τζιπ της Jaguar λέγεται F-Pace και ξεκινά από τα 2.000 κυβικά [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jaguar F-Pace SUV αυτοκίνητο εταιρεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ