Ολυμπιακός: Αφήνει πίσω την ήττα - Προβλημάτισε όμως η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Αφήνει πίσω την ήττα - Προβλημάτισε όμως η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επόμενη μέρα κοιτάζει ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Champions League μετά την... αναμενόμενη ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Αρσεναλ, είναι αυτή που περιπλέκει τα πράγματα στον όμιλο.

Η Μπάγερν Μονάχου συγκαταλέγεται στις 3-4 καλύτερες ομάδες του πλανήτη και για το λόγο αυτό στον Ολυμπιακό δεν τα «έβαψαν» μαύρα μετά την ήττα με σκορ 3-0. Αλλωστε το γεγονός ότι ο Μίλερ παραδέχθηκε πως στο 1ο γκολ με το οποίο ξεκλείδωσε την άμυνα των ερυθρόλευκων, στάθηκε τυχερός, αποδεικνύει το πόσο δυσκολεύτηκαν οι Γερμανοί μέχρι να φτάσουν τελικά στο άνετο 3-0 στα τελευταία λεπτά.

Οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται ήδη την επόμενη αγωνιστική, η οποία δεν αποκλείεται να παίξει και καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια του ομίλου. Η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Αρσεναλ στην Κροατία άλλαξε τα δεδομένα αφού η ομάδα του Ζόραν Μάμιτς μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης, ακόμη και για την 3η θέση, η οποία οδηγεί στο Europa League.

Ο Μάρκο Σίλβα πάντως εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ευχαρίστησε τον κόσμο και σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το κενό λόγω των βουλευτικών εκλογών προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα για τις επόμενες υποχρεώσεις της.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπάγερν Μονάχου Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ