Eurobasket 2015: Για μια θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά η Ελλάδα - iefimerida.gr

Eurobasket 2015: Για μια θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά η Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εισιτήριο για το Προολυμπιακό τουρνουά διεκδικεί σήμερα η Εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία αντιμετωπίζει τη Λετονία στις 17:00.

Η πολυπόθητη πρόκριση στα ημιτελικά δεν ήρθε. Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ισπανία και αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση των μεταλλίων όμως έχει ακόμη ένα μεγάλο στόχο πριν αναχωρήσει από τη Γαλλία και το Eurobasket 2015.

Η αναμέτρηση με τη Λετονία δίνει την πρώτη ευκαιρία για το Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο πιθανότητα θα διεξαχθεί στη χώρα μας και θα δώσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη καλείται να αποχωριστεί την... απογοήτευση της ήττας στο ματς με τους Ισπανούς και να πάρει τη νίκη απέναντι σε ένα σύνολο, το οποίο δεν είναι τόσο κακό όσο ακούγεται.

Αν η Εθνική ομάδα ηττηθεί, τότε θα έχει και μαι δεύτερη ευκαιρία αύριο με όποια ομάδα προκύψει από τον άλλο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Λετονία EUROBASKET 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ