Τσίπρας σε Μεϊμαράκη: Να πάμε μαζί στους εισαγγελείς για τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Μεϊμαράκη: Να πάμε μαζί στους εισαγγελείς για τη λίστα Λαγκάρντ

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να επισκεφθούν μαζί τους εισαγγελείς, για να μάθουν τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, προκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Απαντώντας στη ΝΔ, αναφορικά με τις σχέσεις Φαλτσιανί- ΣΥΡΙΖΑ για τις οποίες κάνει λόγο το «γαλάζιο» στρατόπεδο, ο κ. Τσίπρας είπε, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Attica «Εγώ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς λέει η ΝΔ. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι η ΝΔ κάτι φοβάται από αυτή την υπόθεση. Διότι αν δεν φοβάται κάτι, και αν καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, τότε γιατί να μην γίνει η έρευνα; Ακόμα και αν όπως λέει η ΝΔ, ο Φαλτσιανί είναι φίλος του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια κάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη να πάνε μαζί στους εισαγγελείς, ώστε να μάθουν ποια ονόματα βρίσκονται στη λίστα. «Ακούγεται ότι είναι ονόματα του πολιτικού κόσμου. Γιατί να τα μάθουμε μετά τις εκλογές; Να τα μάθουμε τώρα. Να ξέρει ο ελληνικός λαός, ποιανού φίλοι είναι αυτοί που είναι μέσα και γιατί τους κρύβανε οι προηγούμενοι; Διότι ξέρετε κάτι; Θα βγούνε αυτά τα ονόματα, και θέλω να ελπίζω ότι θα βγούνε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, διότι έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

Μιλώντας για το μεταναστευτικό, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «παίζει στο ίδιο ταμπλό» με τη Χρυσή Αυγή, κάτι που καταλόγισε και στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ