Στο γήπεδο του Πανιωνίου η Μπάγερν Μονάχου [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο γήπεδο του Πανιωνίου η Μπάγερν Μονάχου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα συνηθίζει την ημέρα κάθε αγώνα, να βγάζει για ένα χαλάρωμα τους ποδοσφαιριστές του σε πολύ χαμηλό τέμπο. Αυτό συνέβη και σήμερα με τους Γερμανούς να προπονούνται στη Νέα Σμύρνη.

Το γήπεδο του Πανιωνίου παραχωρήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου έπειτα από επιθυμία της να προπονηθεί ανήμερα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι Γερμανοί επέλεξαν για τη διαμονή τους το ξενοδοχείο Intercontinental στη Λ.Συγγρού και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που τους παραχωρήθηκε το γήπεδο των Νεοσμυρνιωτών προκειμένου να μη διανύσουν μεγάλη απόσταση.

Μάλιστα κατά την αναχώρηση της αποστολής από το ξενοδοχείο, ανέβηκε και ένα μικρό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο twitter, το οποίο στάθηκε κυρίως στην πολύ υψηλή θερμοκρασία, η οποία εκείνη την στιγμή άγγιζε τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάγερν Μονάχου Champions League Πανιώνιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ