Κουμουτσάκος: Να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την υπόθεση Φλαμπουράρη - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την υπόθεση Φλαμπουράρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Eγώ λέω ότι πρέπει αν ασχοληθεί η δικαιοσύνη», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος», σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλέκου Φλαμπουράρη.

ύπτει τον άλλον.Ο κ. Κουμουτσάκος ζήτησε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ, ώστε να μην υπάρχει –όπως είπε- η υποψία πως ο ένας καλ

Τόνισε πως στην Ελλάδα θα έπρεπε να είχαν υιοθετηθεί ρυθμοί άλλων ευρωπαϊκών χωρών σημειώνοντας ότι στη χώρα δεν ενισχύθηκαν στο βαθμό που έπρεπε οι δικαστικές και οι ελεγκτικές αρχές.

Αναγνώρισε πάντως ότι μέσα στις δυνατότητες που έχουν οι δικαστικές και ελεγκτικές αρχές κάνουν άριστη δουλειά.Είπε τέλος, πως όπου υπάρχει σκοπιμότητα ή η αίσθηση συγκάλυψης πρέπει να εκλείψει και επισήμανε την ανάγκη να υπάρχει συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ