Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη και την Πέμπτη - iefimerida.gr

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη και την Πέμπτη

τρένο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς θα συμμετέχουν με στάσεις εργασίας στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ τόσο την Τετάρτη όσο και την Πέμπτη δεν θα κινηθούν από τις 05:00 έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήψη της βάρδιας.

Στο Μετρό τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν μετά τις 09:00 το πρωί, ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θα κατέβουν στο κέντρο για τα συλλαλητήρια.

Στάση εργασίας από τις 05:00 ως τις 10:00 και από τις 18:00 ως τη λήξη της βάρδιας θα κάνουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, ενώ την Πέμπτη, θα γίνει μόνο μια στάση, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ την Τετάρτη θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 το πρωί και από τις 20:00 το βράδυ μέχρι και τη λήξη της βάρδιας. Την Πέμπτη θα έχουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ