Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση από τον Σίλβα ενόψει Μπάγερν - «Μην τους φοβηθείτε» - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση από τον Σίλβα ενόψει Μπάγερν - «Μην τους φοβηθείτε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την πρώτη μεγάλη μάχη του φετινού Champions League απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και ο Μάρκο Σίλβα φρόντισε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος προπονητής χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να σεβαστούν την Μπάγερν αλλά να μην τη φοβηθούν.

«Αν κρατήσουμε το πλάνο μας και παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Είναι τεράστια ευκαιρία για εμάς, είναι τεράστιο όνομα η Μπάγερν, είναι τεράστια η διοργάνωση. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε. Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε», τόνισε στην ομιλία του προς τους παίκτες ο 37χρονος.

Φουλ επιθετικό σχήμα

Αν κάποιος περίμενε ο Μάρκο Σίλβα να αλλάξει τα πλάνα του και να κινηθεί πιο αμυντικά απέναντι στην Μπάγερν, έκανε λάθος. Ο Σίλβα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη διάταξη του Ολυμπιακού συγκριτικά με ό,τι έχει δουλέψει μέχρι σήμερα.

Θα διατηρήσει το 4-2-3-1, έχοντας τους Πάρντο και Ερνάνι στα άκρα με τον Τσόρι Ντομίνγκες πίσω από τον Ιντέγε. Το μεγάλο δίλημμα έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Μιλιβόγεβιτς είναι τιμωρημένος από πέρυσι και ο Μανιάτης δείχνει να μην είναι ακόμη έτοιμος για ένα παιχνίδι τέτοιων ειδικών συνθηκών. Ο Μπουχαλάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην τελευταία προπόνηση και όλα δείχνουν πως ο Παϊτίμ Κασάμι θα είναι ο παρτενέρ του Αργεντινού.

Στην άμυνα φυσικά όπως και κάτω από τα δοκάρια, οι θέσεις είναι δεδομένες με τους Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβα, Ομάρ και Μαζουακού να παίρνουν θέση βασικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Champions League Μπάγερν Μονάχου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ