«Συναίνεση στο λάθος δεν δίνουμε. Εκλογές τώρα», λένε στη Συγγρού - iefimerida.gr

«Συναίνεση στο λάθος δεν δίνουμε. Εκλογές τώρα», λένε στη Συγγρού

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο γνωστό πλαίσιο που εμφανίστηκε στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης αναμένεται να κινηθεί -εκτός εντυπωσιακού απροόπτου- ο Αντώνης Σαμαράς στην αποψινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων που έρχονται τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως έλεγαν στενοί του συνεργάτες, «δεν πρόκειται να συναινέσει στο λάθος» και θα επιμείνει στις θέσεις περί άμεσης επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου και προκήρυξης εκλογών για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο.

Ωστόσο, στη Συγγρού ήταν επιφυλακτικοί ως προς τις προθέσεις του κ. Γιώργος Παπανδρέου ενόψει της σημερινής συνάντησης καθώς δεν προηγήθηκε τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ν.Δ. αλλά κλείστηκε ένα ραντεβού μέσω των γραφείων τους.

Ζήτημα πολιτικών συγκλίσεων πάντως, υπό τις παρούσες συνθήκες, θεωρούν απίθανο ότι θα μπορούσε να υπάρξει εκτός αν γίνει κάποια θεματική κίνηση από την πλευρά του πρωθυπουργού.

Ενδεικτική πάντως των προθέσεων και της γραμμής που θα κινηθεί ο κ. Σαμαράς είναι η απόφαση της Ν.Δ. να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο το οποίο η Τρόικα θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρουμε την έκτη δόση του δανείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ