Τα ζώδια της Τρίτης 18 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 18 Οκτωβρίου

Αιγόκερως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλό θα ήταν τη σημερινή ημέρα να κάνετε αλλαγές προκειμένου να μπορέσετε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας *Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε *Σκεφτείτε με προσοχή τις μελλοντικές σας κινήσεις σας *Μην αφήσετε μισοτελειωμένες υποθέσεις *Μιλήστε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα *Καταστάσεις που σας δυσκόλευαν θα ξεπεραστούν *Νέα ξεκινήματα θα σας αναδείξουν στο χώρο σας *Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε καινούργια ανοίγματα *Σκεφτείτε το συμφέρον σας και κινηθείτε με προσοχή, φίλοι μου.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε οι δεσμευμένοι του ζωδίου να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά το ταίρι σας *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα το πιέσουν *Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που μπορεί να σας πλήγωσαν και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας που θα σας τονώσει.

Υγεία: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν *Αποφύγετε να πιέσετε τον εαυτό σας για πράγματα που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας *Οργανώστε με προσοχή τις κινήσεις σας κάνοντας πράγματα που θα σας ωφελήσουν *Μην δώσετε σημασία σε πράγματα που αφορούν το παρελθόν.

Ταύρος

Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν *Νέα ξεκινήματα θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν *Νέα ξεκινήματα θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από πολλές καταστάσεις.

Επαγγελματικά: Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σας καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για όσα σας αγχώνουν *Φροντίστε στα οικονομικά σας να μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας ζημιώσουν *Κινηθείτε με μεθοδικότητα φίλοι μου.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα *Αφήστε την ημέρα να κυλίσει ήρεμα από το να κάνετε ξεκαθαρίσματα, φίλοι μου *Αποφύγετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση αν δεν είστε έτοιμοι φίλοι αδέσμευτοι *Το φλερτ θα είναι έντονο και η διάθεση σας αρκετά ανεβασμένη.

Υγεία: Προσπαθήστε όσον αφορά το παρελθόν να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να κάνετε μερικές αλλαγές που θα βελτιώσουν σημαντικά τη καθημερινότητα σας *Μην κάνετε επιπολαιότητες *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Δίδυμοι

Αρκετή θα είναι η πίεση που θα νιώθετε σήμερα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο *Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας για να μη πιεστείτε *Φροντίστε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες που έχετε προκειμένου να κάνετε καλύτερη τη καθημερινότητα σας *Κινηθείτε δυναμικά.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας καλό θα ήταν να είστε υπομονετικοί *Αποφύγετε τις έντονες καταστάσεις *Οργανώστε με προσοχή ο,τι δουλειές έχετε καλύτερα *Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Νέα οικονομικά ξεκινήματα θα ευνοηθούν και θα σας βοηθήσουν.

Αισθήματα: Τα πράγματα στα αισθηματικά σας θα μπορέσουν να βελτιωθούν *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτοι στη σχέση σας με το ταίρι σας, έχετε το νου σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι νέα πρόσωπα θα έρθουν στη ζωή σας και θα την αναστατώσουν ευχάριστα *Μην φοβηθείτε να δείξετε και εσείς όσα νιώθετε.

Υγεία: Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και κάντε αλλαγές που θα κάνουν τον χώρο σας άνετο *Ξεκαθαρίστε τα πράγματα και απαλλαχτείτε από οτιδήποτε άχρηστο *Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις για να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας *Μετριάστε το άγχος σας και περάστε ξέγνοιαστα.

Καρκίνος

Θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Ευκαιρίες που πιθανόν να σας παρουσιαστούν καλύτερα να τις προσέξετε *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Σκεφτείτε καλύτερα τις δικές σας ανάγκες *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν τρίτοι.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας για κάποια ζητήματα *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά, φίλοι μου *Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά *Μην παρασυρθείτε σε έξοδα που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

Αισθήματα: Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα μπορέσετε να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας *Κάντε πράγματα που θα χαροποιήσουν το ταίρι σας *Εσείς που δεν έχετε ακόμα ταίρι καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο νέες γνωριμίες που θα σας προκύψουν *Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Υγεία: Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να βρεθείτε με φίλους και να μοιραστείτε μαζί τους πρά:γματα τα οποία θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν *Μην πιεστείτε για υποθέσεις που δεν σας αφορούν.

Λέων

Καλά θα κάνετε να προσέξετε καλύτερα πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας *Μην πιέσετε καταστάσεις για να μην έχετε παρεξηγήσεις *Φροντίστε να διορθώσετε κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με φίλους σας *Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας για πράγματα που σας πιέζουν στην εργασία σας *Μην κάνετε πράγματα που θα σας δυσκολέψουν *Φροντίστε να δείξετε συνέπεια στις οικονομικές σας υποθέσεις *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα *Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να έχετε εντάσεις με το ταίρι σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα όσον αφορά νέες γνωριμίες *Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια *Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις κόντρες *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας *Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν.

Παρθένος

Θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα *Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές οι οποίες μπορούν να σας επηρεάσουν ψυχολογικά *Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Αλλάξτε μερικές από τις συνήθειες σας.

Επαγγελματικά: Τα πράγματα στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να τα προσέξετε *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Οργανώστε τις κινήσεις σας *Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Προσέξτε τις κινήσεις σας.

Αισθήματα: Θα χρειαστεί να μιλήσετε με το ταίρι σας προκειμένου να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα *Μην φοβηθείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας *Αγαπητοί αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας όσον αφορά νέες γνωριμίες *Μην φερθείτε παρορμητικά.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις όσον αφορά τα προσωπικά σας *Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας σε φίλους σας για πράγματα που σας πιέζουν *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν *Οργανώστε τις κινήσεις σας για να μην δυσκολευτείτε.

Ζυγός

Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να επιτύχετε τα σχέδια σας *Σκεφτείτε το συμφέρον σας και κινηθείτε αναλόγως *Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να πιέσουν *Σχέδια που έχουν να κάνουν με το μέλλον θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας στην εργασία σας *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας εκθέσουν *Σκεφτείτε το συμφέρον σας *Αποφύγετε να κάνετε καινούργια ανοίγματα στα οικονομικά σας *Κινηθείτε με προσοχή για να μην έχετε προβλήματα *Μην κάνετε περιττά έξοδα.

Αισθήματα: Τα πράγματα για εσάς στα αισθηματικά σας θα είναι αρκετά καλά *Μην σκαλίσετε όμως προβλήματα του παρελθόντος *Κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας *Εσείς που είστε μόνοι σύντομα θα μπορέσετε να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα αλλάξει ευχάριστα τη καθημερινότητα σας.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο καλύτερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας *Μην κάνετε πράγματα που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας *Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που θα σας ωφελήσουν *Οργανώστε τις δουλειές σας για να μπορείτε να ασχοληθείτε και με άλλα πράγματα.

Σκορπιός

Τα πράγματα για εσάς θα είναι αρκετά ευνοϊκά σήμερα *Θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν για αρκετό καιρό *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας όσον αφορά το μέλλον *Μην αφήσετε εκκρεμότητες με ο,τι και αν ασχοληθείτε *Προσέξτε τις κινήσεις σας.

Επαγγελματικά: Στην εργασία σας να προσέξετε τις αποφάσεις που πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε *Μιλήστε με τους συνεργάτες σας για όσα σας προβληματίζουν *Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες σε πράγματα που δεν σας είναι αναγκαία *Προσέξτε τις κινήσεις για να μην έχετε προβλήματα *Λάβετε τα μέτρα σας.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε στα αισθηματικά σας να διορθώσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη *Αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες σχέσεις οι εργένηδες του ζωδίου *Περάστε όσο πιο καλά μπορείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

Υγεία: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις όσον αφορά το μέλλον σας *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν *Ξεκλέψτε χρόνο για ξεκούραση *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας κουράσουν *Μην ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας αφορούν άμεσα.

Τοξότης

Θα χρειαστεί να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε ορισμένες καταστάσεις που μπορεί να σας προκύψουν μέσα στην ημέρα *Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις *Κοντινά σας πρόσωπα πιθανόν να χρειαστούν τη στήριξή σας *Μην αφήσετε καταστάσεις να διαιωνίζονται.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε στην εργασία σας να είστε προσεκτικοί *Μη αφήσετε να σας παρασύρουν τρίτοι σε λάθος αποφάσεις *Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα *Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Μην αφήσετε εκκρεμότητες για να μην έχετε προβλήματα.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι *Ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα για να μην έχετε παρεξηγήσεις *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε μια γνωριμία που θα ταράξει ευχάριστα τη καθημερινότητα σας.

Υγεία: Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν *Προσέξτε τις μετακινήσεις σας γιατί είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείτε λίγο, φίλοι μου *Ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν *Μην πιέσετε τον εαυτό σας για πράγματα που είναι περά από τις δυνάμεις σας.

Αιγόκερως

Τα πράγματα για εσάς θα είναι αρκετά ευνοϊκά *Μην επιτρέψετε σε εξωγενείς παράγοντες να σας επηρεάσουν *Σχέδια για το μέλλον θα σας απασχολήσουν *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά *Σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα.

Επαγγελματικά: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σας *Αποφύγετε να αποκαλύψετε τα σχέδια σας *Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας *Αποφύγετε να πάρετε κάποιο ρίσκο αυτό το διάστημα *Κινηθείτε με σύνεση.

Αισθήματα: Καλά θα κάνετε να μιλήσετε με το ταίρι σας ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα για τη σχέση σας *Στηρίξτε τη σχέση σας σε νέες πιο γερές βάσεις *Αγαπητοί αδέσμευτοι τα άστρα θα σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας καταστάσεις οι οποίες σας δυσκόλευαν *Μην κάνετε επιπολαιότητες.

Υγεία: Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Ξεκινήστε νέες δραστηριότητες *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας πιέσουν ψυχολογικά *Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

Υδροχόος

Οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις *Σκεφτείτε με προσοχή τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα *Προσπαθήστε όσον αφορά το μέλλον σας να είστε προσεκτικοί *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις *Δώστε προτεραιότητα στα θέλω σας.

Επαγγελματικά: Τα πράγματα για εσάς θα είναι αρκετά καλά *Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα τα οποία θα σας δυσκολέψουν, φίλοι μου *Προσπαθήστε όσον αφορά τα οικονομικά σας να έχετε το νου σας *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν μελλοντικά.

Αισθήματα: Στα αισθηματικά σας καλά θα κάνετε να ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα με το ταίρι σας *Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις για να μην έχετε εντάσεις *Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν.

Υγεία: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν *Κάντε πράγματα που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας για κάποια ζητήματα *Αποφύγετε τις υπερβολές *Προτιμήστε το βράδυ σας να το περάσετε ήρεμα.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην πιέσετε καταστάσεις *Προσπαθήστε να κάνετε μερικές αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σας καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτοι στις αποφάσεις σας για το μέλλον σας *Κάντε πράγματα που θα σας ωφελήσουν *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας στα οικονομικά σας *Αποφύγετε να κάνετε έξοδά.

Αισθήματα: Θα χρειαστεί να μετριάσετε το άγχος σας για πράγματα που αφορούν τη σχέση σας *Μην πιέσετε καταστάσεις για να μην έχετε προβλήματα μελλοντικά *Φροντίστε φίλοι αδέσμευτοι να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκδηλώσετε όλα όσα νιώθετε για εκείνο.

Υγεία: Θα χρειαστεί να προσέξετε καλύτερα ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας *Μην αφήσετε να σας πιέσουν τρίτοι στα σχέδια σας *Οργανώστε με προσοχή τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα *Μην κάνετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας.

ΠΗΓΗ: ant1.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ