Θα γεμίσει η Ελλάδα κορίτσια! - iefimerida.gr

Θα γεμίσει η Ελλάδα κορίτσια!

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που είναι αγχωμένες την περίοδο πριν κυοφορήσουν έχουν αυξημένες πιθανότητες να γεννήσουν κορίτσι, ενώ καθυστερούν περισσότερο από το μέσο όρο να μείνουν έγκυος.

Οι επιστήμονες του τμήματος Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου, με επικεφαλής την Δρ. Σεσίλια Πάιπερ, μελέτησαν 338 υγιείς Βρετανίδες που προσπαθούσαν να συλλάβουν, θέλοντας να καταλάβουν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις πιθανότητες μιας φυσιολογικής εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματά τους, οι γυναίκες οι οποίες είχαν αυξημένα επίπεδα δύο ορμονών που συνδέονται με το στρες μέχρι και έξι μήνες πριν μείνουν έγκυος, είχαν 75% λιγότερες πιθανότητες να γεννήσουν αγόρι.

Πάντως, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι πρέπει να γίνουν κι άλλες έρευνες, προκειμένου τα συμπεράσματά τους να επαληθευτούν και σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ