Θερμή υποδοχή: Επεισόδια ΜΑΤ-μεταλλωρύχων έξω από την ΕΡΤ - Περίμεναν Τσίπρα-Μεϊμαράκη [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Θερμή υποδοχή: Επεισόδια ΜΑΤ-μεταλλωρύχων έξω από την ΕΡΤ - Περίμεναν Τσίπρα-Μεϊμαράκη [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θερμή» υποδοχή» στους δύο πολιτικούς αρχηγούς Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Μεϊμαράκη κάνουν οι μεταλλωρύχοι στις Σκουριές, έξω από την ΕΡΤ. Ωστόσο, τα ΜΑΤ απώθησαν τους διαμαρτυρόμενους με αποτέλεσμα να σημειωθούν σμυπλοκές.

Στην δική τους, ηχηρή διαμαρτυρία, έξω από το κτίριο της ΕΡΤ, αναμένοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της ΝΔ οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία της Κασσάνδρας διαμαρτύρονται για την απόφαση Σκουρλέτη για την αναστολή των εργασιών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες, ενώ ο Ευ. Μεϊμαράκης με... ανθοδέσμες από τις γυναίκες των μεταλλωρύχων.

Λίγο πριν τις 8 ωστόσο, άνδρες των ΜΑΤ απώθησαν τους μεταλλωρύχους, έχοντας προφανώς εντολές να κρατηθούν μακριά από την είσοδο των πολιτικών αρχηγών. Τα αίματα άναψαν και προκλήθηκαν συμπλοκές με τους διαμαρτυρόμενους.

Θερμή υποδοχή: Επεισόδια ΜΑΤ-μεταλλωρύχων έξω από την ΕΡΤ - Περίμεναν Τσίπρα-Μεϊμαράκη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Θερμή υποδοχή: Επεισόδια ΜΑΤ-μεταλλωρύχων έξω από την ΕΡΤ - Περίμεναν Τσίπρα-Μεϊμαράκη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Θερμή υποδοχή: Επεισόδια ΜΑΤ-μεταλλωρύχων έξω από την ΕΡΤ - Περίμεναν Τσίπρα-Μεϊμαράκη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Δείτε το σχετικό βίντεο του iefimerida.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ