Ενας Μήτρογλου από τα παλιά - Υμνοι των Πορτογάλων για τον Ελληνα φορ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενας Μήτρογλου από τα παλιά - Υμνοι των Πορτογάλων για τον Ελληνα φορ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω του τον κακό του εαυτό και τα πολλά προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, βρίσκοντας την αναγέννηση με φανέλα της Μπενφίκα.

Ο Μήτρογλου απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Μπενφίκα και δεν χάνει ευκαιρία να τους το ανταποδίδει. Ο Ελληνας επιθετικός, ο οποίος στο φινάλε του καλοκαιριού έκανε το ταξίδι για την Πορτογαλία και άφησε την Φούλαμ, στην οποία ακόμα ανήκουν τα δικαιώματά του, σκόραρε άλλες δύο φορές στην άνετη νίκη επί της Μπελενένσες, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ με όμορφη κεφαλιά.

Σημαντικό ρόλο στην αναγέννησή του παίζει και η παρουσία του Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος φέτος και σίγουρα βοήθησε τα μέγιστα στην προσαρμογή του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

Ο πορτογαλικός Τύπος έχει σχεδόν καθημερινά αφιερώματα για τον Μήτρογλου, τον οποίο θεωρεί ως το βαρύ χαρτί της Μπενφίκα φέτος στην προσπάθεια να διατηρήσει τα σκήπτρα στο πρωτάθλημα ενώ οι Πορτογάλοι πιστεύουν ότι ο Ελληνας φορ μπορεί να επαναλάβει και την προ διετίας παρουσία του στα Κύπελλα Ευρώπης και συγκεκριμένα στο Τσάμπιονς Λιγκ, βοηθώντας στο σκοράρισμα τους Λουζιτανούς.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Μήτρογλου Μπενφίκα γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ