Πρόβλημα με τον Γκασόλ στην Ισπανία - Θα αγωνιστεί τραυματίας κόντρα στην Ελλάδα [εικόνα] - iefimerida.gr

Πρόβλημα με τον Γκασόλ στην Ισπανία - Θα αγωνιστεί τραυματίας κόντρα στην Ελλάδα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ισπανίας αναφορικά με τη συμμετοχή του Πάου Γκασόλ, στον προημιτελικό με την Ελλάδα εξαιτίας ενός τραυματισμού στη γάμπα.

Το μεγάλο αστέρι των Σικάγο Μπουλς και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, δεν προπονήθηκε χθες, ακολουθώντας θεραπεία ενώ το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι επιφυλακτικό για την ετοιμότητά του.

Ο Γκασόλ αγωνίστηκε με δική του ευθύνη κόντρα στην Πολωνία, αψηφώντας την άποψη των γιατρών, οι οποίοι του απαγόρευσαν να αγωνιστεί για περισσότερα από δέκα λεπτά. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τη δεξιά του γάμπα δεμένη, είναι ενδεικτική της σοβαρότητας της κατάστασης για τον σέντερ των Ισπανών. Πάντως θέμα απουσίας του δεν τίθεται, αφού όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο ίδιος δεν θέλει καν να συζητά τέτοιο ενδεχόμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Ρούντι Φερνάντεθ λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Πρόβλημα με τον Γκασόλ στην Ισπανία - Θα αγωνιστεί τραυματίας κόντρα στην Ελλάδα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ