Eurobasket 2015: Πρώτη φορά φαβορί η Ελλάδα κόντρα στην Ισπανία - iefimerida.gr

Eurobasket 2015: Πρώτη φορά φαβορί η Ελλάδα κόντρα στην Ισπανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με την Ισπανία, στα προημιτελικά του Eurobasket 2015 και οι Ελληνες διεθνείς εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη μεγάλη πρόκριση.

Ο κακός μας δαίμονας, η ομάδα απέναντι στην οποία την τελευταία δεκαετία είχαμε ανέκαθεν τα περισσότερα προβλήματα, η Ισπανία, θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της Εθνικής μπάσκετ στην προσπάθεια για ένα μετάλλιο.Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη, δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στους Ισπανούς και το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορούν να διαχειριστούν το συγκεκριμένο γεγονός αυτή τη φορά.

Το μυαλό τους πάντως μόνο ως φαβορί δεν λειτουργεί. Οι Ελληνες παίκτες δείχνουν μέσω των δηλώσεών τους το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση και πόσο πολύ σέβονται την Ισπανία, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει βγάλει στα παρκέ στοιχεία του παρελθόντος σε αυτή τη διοργάνωση.

Οι διεθνείς δεν μιλούν καν για εκδίκηση για έναν από τους προηγούμενους αποκλεισμούς αλλά απλά για μια νίκη, η οποία θα φέρει την Ελλάδα στο δρόμο για ένα μετάλλιο και φυσικά θα τη διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι του τελικού.Το θετικό για τον Κατσικάρη είναι πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού, έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας παραμένει εξαιρετικό. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο παρκέ το βράδυ της Τρίτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Ισπανία EUROBASKET 2015
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ