Εφτασε η ώρα της Μπάγερν Μονάχου - Οι σκέψεις του Σίλβα για την 11άδα του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Εφτασε η ώρα της Μπάγερν Μονάχου - Οι σκέψεις του Σίλβα για την 11άδα του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ρυθμούς Μπάγερν Μονάχου κινείται πλέον ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα ξεπέρασαν το εμπόδιο του Πλατανιά και από σήμερα έπιασαν δουλειά ενόψει της πρώτης μονομαχίας με τους Γερμανούς στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται το βράδυ της Τετάρτης στη μάχη του Champions League για τη σεζόν 2015-2016, κάνοντας πρεμιέρα με τον πιο δύσκολο αντίπαλο που θα μπορούσε να έχει. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένα εκ των τριών πρώτων φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου και παρά το γεγονός ότι δεν... φοβίζει στο ξεκίνημά της στην Μπουντεσλίγκα, παραμένει μια υπερδύναμη, την οποία θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ οι ερυθρόλευκοι.

Ο Μάρκο Σίλβα δείχνει να έχει καταλήξει σε όλες τις θέσεις της 11άδας εκτός από τις δύο στον άξονα. Ο Μιλιβόγιεβιτς είναι τιμωρημένος, ο Μανιάτης δεν έχει ακόμη φουλ αγωνιστικό ρυθμό και ο Καμπιάσο είναι ο σίγουρος. Ο παρτενέρ του θα κριθεί μέσα στις επόμενες ώρες με τους Κασάμι, Μπουχαλάκη και Σαλίνο να διεκδικούν τη θέση.

Ο πρώτος κουβαλά την εμπειρία πολλών ετών από κορυφαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις ωστόσο ο αποκλεισμός του από την αποστολή κόντρα στον Πλατανιά γέννησε ερωτήματα. Ο Μπουχαλάκης έχει κερδίσει μέχρι στιγμής την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ο οποίος πάντως σκέφτεται και την παρουσία του Σαλίνο στον άξονα, αφού έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη θέση και στο παρελθόν αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μπράγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπάγερν Μονάχου Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ