Παγωνιά και σήμερα - Βελτίωση από το μεσημέρι - iefimerida.gr

Παγωνιά και σήμερα - Βελτίωση από το μεσημέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη κρύο πρωινό σήμερα με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Οι μετεωρολόγοι πάντως υποστηρίζουν πως από το μεσημέρι και μετά ο υδράργυρος θα ανηφορίσει μέχρι και τους 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Κεντρική Ελλάδα το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στη Βόρεια Ελλάδα το κρύο θα συνεχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του με τον υδράργυρο να βρίσκεται από τους

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα βρεθεί από 6 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία ασθενείς. Ενώ τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ